Welkom bij Staal VvE Beheer Den Haag en omstreken

welkom bij Staal VvE Beheer Den Haag en omstreken

Met het aankopen van een appartement (lees: appartementsrecht),

wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. Wettelijk is vastgesteld dat de appartementseigenaren binnen een gebouw een Vereniging van Eigenaren vormen. Dit lidmaatschap is niet opzegbaar. Op het moment dat u uw appartement hebt verkocht en de overdracht aan de nieuwe eigenaar door de notaris is geregeld, bent u geen lid meer van de VvE.

De Vereniging van Eigenaren is een rechtspersoon met als doel het beheren en het onderhouden van de gemeenschappelijke gedeelten en zaken van het appartementsgebouw.

Goed VvE beheer is van groot belang voor een Vereniging van Eigenaren (VvE). Dit stelt u in staat om het onderhoud goed te plannen, voorkomt financiële problemen en beperkt de aansprakelijkheid voor de eigenaren en het bestuur. Daarnaast verhoogt goed VvE beheer de waarde van uw appartement en komt het woongenot ten goede.

Wat betekent Staal VvE Beheer Den Haag en omstreken voor u?

Wij bieden u een volledig pakket aan dienstverlening,

met als kernactiviteiten het financieel-, administratief- , en technisch VvE beheer, waarbij de naleving van wettelijke regels zorgvuldig in acht worden genomen.
Staal VvE Beheer Den Haag en omstreken kiest voor een persoonlijke aanpak en een transparante werkwijze. Binnen onze organisatie heeft u altijd een vast aanspreekpunt voor alle VvE zaken. Ons team bestaat uit betrokken professionals, die altijd voor u klaarstaan. Vakmensen met een brede ervaring in alle facetten van VvE beheer.

Om u inzage te geven in gegevens van uw VvE, zorgen wij ervoor dat het dossier van uw VvE altijd online door u is te benaderen. Hiervoor zullen wij u voorzien van een persoonlijke gebruikersnaam en inlogcode voor ons VvE beheersysteem. Via dit beheersysteem kunt u desgewenst eveneens meldingen aan ons doen.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur en bij calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Met Staal VvE Beheer Den Haag en omstreken kiest u voor eerlijk en betrouwbaar beheer van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief.
Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen of aan ons een vraag stellen, dan zijn wij u graag van dienst.